2200

incl. BTW & voor 12 uur

Jouw huwelijks­reportage

De prijs voor een huwelijksreportage van 12 uur is € 2200. De minder- / meerprijs per uur is € 100. Jullie bepalen zelf van wanneer tot wanneer ik foto's maak. Zo kan je de reportage afstemmen op jullie budget.

Wil je weten of ik beschikbaar ben op jullie huwelijksdag? Vul jullie huwelijksdatum, je naam en e-mailadres in en je ontvangt meteen een e-mail waarin staat of de datum wel of niet vrij is. De e-mail is eenmalig. Je schrijf je niet in op een nieuwsbrief.

Het is met een warm hart en onvergetelijke herinneringen dat ik jullie wil informeren over het einde van mijn avontuur als familie- en huwelijksfotograaf. Mijn lens heeft talloze lachende gezichten, tedere momenten en sprankelende feesten vastgelegd. Elk van die momenten was even kleurrijk en vrolijk als mijn fotografie zelf.

Ik wil iedereen bedanken die mij het vertrouwen heeft gegeven om deze speciale momenten vast te leggen. Jullie verhalen en vreugde waren een bron van inspiratie en blijdschap in mijn werk. Hoewel dit hoofdstuk nu sluit, zal ik de gemaakte vriendschappen en gedeelde momenten voor altijd koesteren. Als een digitale herinnering aan de mooie tijden, zal mijn website nog een tijdje online blijven staan.

400
incl. BTW

Jouw familie­reportage

De prijs voor een familiereportage is € 400. Neem contact op en laat me weten wat je van je fotoshoot verwacht. Dan spreken we snel verder af.

I am Jorick

Capturing the essence of moments, one frame at a time.