Mooie foto's met je partner, je kinderen, je vrienden of je familie

Familiefoto's tonen jullie in volle schoonheid en in interactie met elkaar. Zoek je een familiefotograaf voor foto's met je partner, je kinderen of voor groepsfoto's? Ik maak graag jullie familiereportage.

De sterkste familiefoto's zijn beelden die jullie spontaniteit vangen. Daarom besteed ik veel aandacht aan hoe jullie voor de lens staan. Je kan daarbij op mijn advies en begeleiding rekenen, zodat jullie ontspannen stralen tijdens de fotoshoot. Tijdens de reportage veranderen we regelmatig de focus tussen spontane, rustige, levendige en plezierige familiefoto's. Zo breng ik jullie liefde voor elkaar haarfijn in beeld.

400
incl. BTW

Jouw familie­reportage

De prijs voor een familiereportage is € 400. Neem contact op en laat me weten wat je van je fotoshoot verwacht. Dan spreken we snel verder af.

Met wie wil jij op de foto?

Met je partner of met je gezin? Met de hele familie of ook met vrienden erbij? Misschien wil je enkel foto's van je kinderen? Jij kiest. We gaan aan de slag met de volledige groep, we nemen de tijd voor foto's in kleinere groepjes: per gezin, per koppel, foto's van de kindjes, ... En voor zij die willen maak ik individuele foto's. Variatie troef, op basis van jullie wensen. En wees gerust: door een aangename babbel en een open houding zorg ik ervoor dat jullie spontaan voor de lens staan.

Investering

De prijs van jullie familiereportage

Cadeaubon

Wie wil je blij maken?

Contact

Hoe kan ik je helpen?

1
VORIGE
Foto uit de familiereportage van Nala door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van Fiebe en Bauke door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van Inge, Robin, Svea en Mats door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van Aurélie, Freja en Geoffrey door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van Kiana en Yorick door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van Dorien en Inge door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van Anke en co door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van Annelies en Koen door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van Familiefotografie De Ryck door familiefotograaf Jorick MichielsFoto uit de familiereportage van 7 vriendinnen door familiefotograaf Jorick Michiels
VOLGENDE
1
Ik ben Jorick

Familie- en huwelijksfotograaf met een frisse, kleurrijke en vrolijke fotografiestijl!

Contact